False-Fronted Corn - The Right Sugpo At The Right Time.

Så gott

Posted June 2, 2017, 10:11 a.m. By sugpo Tags: Mat o dryck

Det finns så mycket god och härlig mat, något som jag tycker är jätte gott är italiensk mat. Det är något med den italienska maten som är så god och samtidigt så få ingredienser och det är något som är så härligt. Jag gillar verkligen den italienska kulturen och det är något som också speglar sig i maten.
Kommer ihåg när jag var i Italien och hälsade på en vän och hans familj. Det var så mycket mat och ajg hade aldrig tidigare varit så mätt. Det var en söndags middag som vi åt med hans familj och det tog aldrig slut. Det var så mycket och det var ju såklart väldigt gott. Men jag var så mätt och jag kunde inte få i mig allt. Det var verkligen svårt, ändå försökte jag att äta upp men det tog bara stopp.

Härligt

Men det var samtidigt så härligt och det var så där som man tänker sig en italiensk middag, mycket prat och mycket mat och dryck. Väldigt härligt ändå, även om det var lite pinsamt att inte kunna äta upp maten som man borde ha gjort.
Ja det finns sådan variation inom det italienska maten och det kan ju prova på här i Sverige, man behöver inte resa ända till Italien för det. Man kan gå på en italiensk restaurang i Stockholm och njuta på samma sätt.
Ja det är ju härligt att det finns bra ställen att gå till här så behöver man inte ta sig till Italien så fort man vill ha lite god italiensk mat. Det finns många bra ställen att gå och äta på här och det är ju toppen.
Ja jag och min man skulle väldigt gärna vilja flytta till Italien någon gång och å prova på deras kultur helt och fullt. Det vore verkligen något som vi skulle vilja pröva på.